0476 92 39 00     freddy.vdb2@telenet.be

Verhuring auto's met chauffeur, busjesvervoer, busvervoer, belbus, rolstoelvervoer in Zuid-Oost-Vlaanderen (Zwalm, Zottegem, Oudenaarde, Brakel)

Verhuring auto's met chauffeur

Freddy Van den Bossche in Zwalm is uw juiste partner voor alle ziekenvervoer en busjesvervoer.

Wilt U een naar leuk feestje en heeft u geen zin om zelf te rijden of moet u ergens zijn waar er amper parkeerplaats is? Of moet u drigend ergens naar toe en er is geen wagen beschikbaar? Dan kan u best beroep doen op een taxibedrijf.

Freddy Van den Bossche brengt U en uw familie of vrienden (tot 8 personen per busje) veilig en comfortabel naar waar u ook maar wilt. Busjesvervoer is heel erg in vandaag de dag en daarom hebben we verschillende wagens en busjes tot 8 personen om u en uw vrienden overal veilig te brengen en te halen. Ook wanneer u pas op het nippertje kan beslissen kan u altijd bij ons terecht en dit 24/24u.

Wij zijn altijd voor U klaar.

U kan ons steeds bereiken voor een reservatie op 0476 92 39 00. Voor een professionele, comfortabele en veilige taxirit in onze regio (Zwalm, Zottegem, Brakel, Oudenaarde) maar ook in de rest van Vlaanderen is er 1 topadres: Van den Bossche Freddy in Zwalm.

Freddy Van den Bossche